Nieuws

SALE NOW!

Onze herfst en wintercollecties nu met mooie kortingen! Al onze merken zoals Indian Blue Jeans, Lyle...

Lees verder »

Warme wanten, mutsen en sjaals van Barts

Geen kou met de warme wanten, handschoenen, mutsen en sjaals van het wintersportmerk Barts. Nu volop...

Lees verder »

Service

Eigen atelier
Omdat niet iedereen hetzelfde is, kan het zijn dat kleding passend moet worden gemaakt. Omdat Marinus Kids service hoog in het vaandel heeft staan, is verstelwerk aan artikelen die niet zijn afgeprijsd gratis. Wij werken samen met ervaren coupeuses die met zorg de kleding voor onze klanten vermaken.

 

Cadeaubon
Onze mode is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook om cadeau te geven. Vind je het moeilijk om iets voor een ander te kiezen dan biedt de stijlvolle Marinus cadeaubon, waarop een bedrag naar keuze kan worden ingevuld, uitkomst. Naast de eigen Marinus cadeaubon worden de bekende VVV-bon, VVV-card en de Fashioncheque geaccepteerd. Deze laatste kan bij o.a. Primera en Bruna worden gekocht.

 

Thuis passen
Om het klanten gemakkelijk te maken kun je bij Marinus Kids op vertoon van de kassabon, binnen 8 dagen, altijd uw aankopen ruilen of geld terug krijgen (retourpinnen mogelijk). Als extra service geldt dit ook voor afgeprijsde artikelen bijvoorbeeld tijdens onze sale. Vooral dit laatste is uniek in de modebranche. Thuis kleding passen is dus geen probleem!

 

Service
Heeft u vragen, wij proberen u graag van dienst te zijn. U kunt ons bellen op 073-6561589 gedurende openingstijden, of e-mailen naar info@marinuskids.nl