Nieuws

SALE NOW!

Onze zomercollecties nu met mooie kortingen! Al onze merken zoals Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Geisha,...

Lees verder »

Word jij onze nieuwe vakantie- of weekendhulp? 2023

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan, ben je geïnteresseerd in mode en wil je graag werken?...

Lees verder »

Service

Eigen atelier
Omdat niet iedereen hetzelfde is, kan het zijn dat kleding passend moet worden gemaakt. Omdat Marinus Kids service hoog in het vaandel heeft staan, is verstelwerk aan artikelen uit de nieuwe collectie gratis. Wij hebben een ervaren coupeuse in dienst die in ons eigen atelier met zorg de kleding voor klanten vermaakt.

 

Cadeaubon
Onze mode is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen maar ook om cadeau te geven. Vind je het moeilijk om iets voor een ander te kiezen dan biedt de stijlvolle Marinus cadeaubon, waarop een bedrag naar keuze kan worden ingevuld, uitkomst. Naast de eigen Marinus cadeaubon worden de bekende VVV-bon en VVV-card en de Fashioncheque geaccepteerd. Deze laatste kan bij o.a. Primera en Bruna worden gekocht.

 

Thuis passen
Om het klanten gemakkelijk te maken kun je bij Marinus Kids op vertoon van de kassabon, binnen 8 dagen, altijd uw aankopen ruilen of geld terug krijgen (retourpinnen mogelijk). Als extra service geldt dit ook voor afgeprijsde artikelen bijvoorbeeld tijdens onze sale. Vooral dit laatste is uniek in de modebranche. Thuis kleding passen is dus geen probleem!

 

Service
Heeft u vragen, wij proberen u graag van dienst te zijn. U kunt ons bellen op 073-6561589 gedurende openingstijden, of e-mailen naar info@marinuskids.nl